A- A A+

Welkom

In Hoeveslagerij Het Merelhof streven wij vooral naar gezond en lekker vlees en dit aan interessante prijzen. Wij kunnen deze doelstellingen bereiken omdat wij zonder tussenpersonen werken. De hoeveslagerij is gemakkelijk bereikbaar en gelegen net buiten het centrum van Lichtervelde op de grens met Torhout.

Historiek


In 1992 hebben Eric en Linda het landbouwbedrijf overgenomen van zijn ouders. Hun droom was om het landbouwbedrijf te vernieuwen en uit te breiden en dat is hen ook gelukt. Er werd veel vernieuwd en er werd ook een nieuwe varkensstal gebouwd. Maar vanaf 2008 ging het in de varkenssector van kwaad naar erger, de voedingsprijs voor de varkens steeg en de export naar het buitenland verminderde. Daarom moest er iets gebeuren. Zo kwamen Linda en Eric op het idee om een hoeveslagerij te starten. Ze hebben een zoon Pieter die als technisch beenhouwer is afgestudeerd en ook Eric heeft een opleiding als slager gevolgd in Syntra west. In juli 2011 werd begonnen met de bouw van de hoeveslagerij en sedert december 2011 werd gestart met de verkoop van vers hoevevlees. 

Thuisverkoop kan enkel op bestelling. Alle bestellingen doorgegeven per telefoon of via deze website voor vrijdagavond, kunnen worden afgehaald de volgende week op dinsdag of woensdag en dit tussen 15 en 19uur.

Het Merelhof biedt zijn verse hoeveproducten aan op enkele markten in de streek. Wij houden u graag op de hoogte op welke markten wij aanwezig zijn.

Hoeveslagerij Het Merelhof is ook actief op facebook. Klik op de “Vind ik leuk” knop en blijf zo op de hoogte van al onze promoties en nieuwtjes.

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van onze heerlijke producten en gerechten. Indien u ons wilt bereiken of wilt reserveren, kan dit via onze contactpagina.

Producten


>> Lees meer

Promoties


>> Lees meer

Bestelling


>> Lees meer

Contacteer ons

Hoeveslagerij Het Merelhof
Merelstraat 5
8810 Lichtervelde - België
Ligging

Tel.: 051 72 24 09
Gsm: 0474 97 82 54
eric.lavens@telenet.be

BTW BE0838 730 690

Openingsuren

maandag
gesloten
dinsdag
Vanaf 14.00 en 19 uur
woensdag
Enkel op afspraak
donderdag
Enkel op afspraak
vrijdag
Enkel op afspraak
zaterdag
Enkel op afspraak
zondag
gesloten
Merelstraat 5, 810 Lichtervelde - Belgiƫ, Ligging, Tel.: 051 72 24 09, Gsm: 0474 97 82 54, Eric.lavens@telenet.be, BTW BE0838.873.690 , Stratenplan